I hemmet

Flyttstädning


När man ska flytta är det tusen saker att tänka på, och det sista man orkar tänka på är att flyttstäda. Låt oss ta hand om hela planeringen med flyttstädet så kan du istället lägga all energi på att flytta in i ditt nya hem.

Läs mer Läs mindre


Om tjänsten.

Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan du ägna dig åt att komma i ordning i ditt nya hem, och säga upp diverse abonnemang som el, teve, bredband med mera. Tänk på att tjänsten ger rätt till RUT-avdrag. Läs gärna mer om flyttstädning genom att ladda ned PDF:en nedan.

För fullständig information.
Ladda ner vår pdf.

Så fungerar flyttstädning.

1. Vi kommer överens om vilken dag du vill ha flyttstädat.

2. Du får en offert.

3. Vi utför jobbet.

För fullständig information.
Ladda ner vår pdf.

Från 272 kr /tim. efter RUT

FRÅGOR OCH SVAR

Snabba svar på de vanligaste frågorna

 


Är det samma personer som städar hos mig?

Vår målsättning är att samma personer ska städa hos dig. Men på grund av semestrar och eventuella sjukdomar kan vi behöva byta personal vid vissa tillfällen.


Kan jag vara hemma när ni städar hos mig?

Ja, det får du gärna vara.


Hur granskar ni er personal?

All personal bär alltid uniform, har legitimation, är kontrollerade i polisens belastningsregister och har tagit del av och skrivit under sekretessförbindelser.


Vad får er personal för utbildning?

All vår personal får en gedigen introduktionskurs. Dessutom har flertalet av de tillsvidareanställda genomgått städutbildningen PRYL – den mest avancerade städutbildningen som finns idag. Utöver det genomförs utbildningar löpande, exv. är vi certifierade i fönstertvätt, golvvård m.m.


Vad händer om något går sönder när ni städar hos mig?

Kvalitetshem har betryggande försäkringar som omfattar skadestånd för person- eller sakskador som kan uppstå i samband med verksamheten eller genom fel hos de produkter Kvalitetshem använt. Vid eventuella skador eller händelser följer vi FAL, försäkringsavtalslagen, vilket innebär att Kvalitetshems försäkringsbolag utreder händelsen.

Nöjd-Kund-Garanti Utbildad personal Trygga försäkringar

Våra tjänster i hemmet

Kontakta oss på Kvalitetshem.

enstaka@kvalitetshem.se
Eller ring oss vardagar 07:00-15:00. 0498-770 800

Du betalar bara halva priset!

Bokar du våra städ- och service-tjänster kan du få RUT-avdrag för halva arbetskostnaden.

Läs mer här