JOBBA HOS OSS

Våra medarbetare har
branschens bästa villkor.

Vi söker alltid efter medarbetare som brinner för att göra det lilla extra. Oavsett om det ska städas, tvättas fönster, hämtas mat, skottas snö, klippas gräs eller något annat. Därför ger vi också våra medarbetare branschens bästa villkor. Vi har avtalsenliga löner och avtal. Dessutom får du som jobbar hos oss kontinuerlig utbildning. Du kan faktiskt börja din karriär här.

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb. Kontakta oss direkt om du är intresserad och om arbetet passar din kompetens. Finns det inga lediga jobb? Kontakta oss gärna ändå och berätta vem du är och vad du kan. Vi söker alltid efter spännande och arbetsvilliga medarbetare.

 • Hushållsvärd/värdinna Läs mer
  Vi söker två vana hushållsvärdar/hushållsvärdinnor som eftersträvar stolthet över sitt yrke.

  Om dig:
  Vi söker dig som är en pigg och rask person med en positiv inställning, noggrann, med hög arbetsmoral, har ett öga för "det lilla extra” och med en känsla för att ge kunderna en servicenivå med hög kvalitet. Du tycker om att möta människor och har lätt för kommunikation.

  Beskrivs du som ordningsam och vill arbeta strukturerat och självständigt? Vill du vara med oss på resan att underlätta i kundens vardag? Då ser vi fram emot att veta mer om dig!

  Just nu söker vi två ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare.

  Att passa arbetstider och att följa tilldelade arbetsuppgifter och instruktioner är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetet, körkort och tillgång till egen bil. På grund av att du i ditt arbete har mycket kontakt med våra kunder och kollegor, är det till fördel om du behärskar det svenska språket.

  Tjänsterna:
  Uppgifterna är i huvudsak hemstädning, storstädning, handel, matlagning, flyttstädning, lokalvård, fönstertvätt, byggstäd, golvvård och omvårdnad.

  Kvalitetshem arbetar efter målet om att alltid svara ”Javisst, det ordnar vi” på våra kunders önskemål. Därför kan arbetsuppgifterna variera. Om du så vill.

  Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt serviceföretag. Du kommer ha stor möjlighet att påverka din egen, bolagets och branschens utveckling.

  Du får:
  • Introduktion och utbildning
  • Tillsvidareanställning, 75 %
  • Kollektivavtal
  • Arbetskläder

  Att jobba hos Kvalitetshem:
  På Kvalitetshem är medarbetarna det mest värdefulla i företaget och därför har vi branschens bästa villkor. Du får avtalsenliga löner och avtal. Dessutom får du som jobbar hos oss kontinuerlig utbildning. Du kan faktiskt börja din karriär här.

  Vi arbetar mycket på egen hand men vi har en stark gemenskap. Vi utgår från kontoret på Furulundsgatan i Visby där du hämtar materiel, utbyter idéer, tankar och erfarenheter.

  Vi har regelbundna medarbetarträffar och sociala aktiviteter. Under kontorstid finns alltid kaffemaskinen igång och någon att bolla idéer med.

  Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider.

  Om oss:
  Kvalitetshem grundades 2008 har sedan dess växt kraftigt och är idag den ledande leverantören av servicetjänster på Gotland. År 2015 förvärvades Visby Städservice och genomgick en lyckad fusion.

  I det dagliga arbetet ingår att lyfta branschen och medarbetarnas villkor. Därför är Kvalitetshem aktiva inom flera branschorganisationer när det gäller avtalsförhandlingar, villkor och att utveckla branschen som helhet. T ex genom Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, Prins Daniels Fellowship och mycket mer.

  Genom vårt engagemang för att förbättra för medarbetarna har Kvalitetshem fått utmärkelser som ”Guldklövern” för extraordinära insatser, ”Det Goda Exemplet” för vårt sätt att arbete med säkerhetsfrågor m.m.

  Våra tillsvidareanställda har PRYL-Certifikat. Den högsta utbildningen inom städ.

  Kvalitetshem är verksamma i egna lokaler i Visby och sysselsätter ett 25-tal medarbetare, under sommaren i det närmaste det dubbla.

  Vi söker alltid serviceinriktade medarbetare som vill vara med och utveckla Kvalitetshem. Skicka därför in ditt personliga brev, CV och gärna ett fotografi.
 • Fönsterputsare Läs mer
  Vi söker snabba, effektiva och mycket noggranna fönsterputsare till vårt team. Har du erfarenhet av professionell fönsterputsning och har körkort, tveka inte att skicka in din ansökan i form av personligt brev, CV och gärna ett fotografi.

Vill du jobba hos oss? Fyll i ansökan!

Vi letar ständigt efter nya och professionella medarbetare. Fyll i din intresseanmälan, så finns du i vårt register när en tjänst blir ledig. Du är även välkommen att ringa oss under vardagar mellan kl. 07:00 - 16:00 på telefon 0498-770 800.

Beskriv kortfattat vem du är, vad du kan och vilka erfarenheter du har. Bifoga ditt CV med referenser.

Beskriv kortfattat vilken tjänst du söker:

Du är även välkommen att ringa oss under vardagar mellan kl. 07:00 - 16:00 på telefon

0498-770 800.