OM OSS

Vi gör din vardag lite bättre. Oavsett om du anlitar oss eller jobbar här.

Låt oss städa hemmet, tvätta fönstren, klippa gräsmattan, skotta snön eller något annat. Våra engagerade medarbetare har branschens bästa villkor och får kontinuerlig utbildning. Så oavsett om du vill boka våra tjänster eller jobba här kan du räkna med att det blir ett rent nöje.

Du betalar bara halva priset.

Genom att anlita Kvalitetshem slipper du en massa måsten och får mer tid över till familj, vänner och fritidsintressen. Tänk på att du dessutom kan få skattereduktion för de flesta av våra tjänster (RUT-avdrag). Det betyder att du bara betalar halva arbetskostnaden.

Grundaren har ordet.

 

Roger Albrecht, grundare

 

”Med vår hjälp får du en mer harmonisk vardag och vi knuffar stressen ur ditt liv”.

Kvalitetshem AB är ett serviceföretag som arbetar med att skapa livskvalité och underlätta för dig i din vardag. För oss är det viktigt att medarbetarna har trygghet genom avtalsenliga löner, rätt villkor samt att man trivs. Först då tror vi att vi alla kan utföra ett fantastiskt arbete med den rätta känslan.

Städning, trädgårdsskötsel, handel och avlastning är några av de områden där vi arbetar för att förebygga stress, tjat, dåligt samvete och annat som ofta leder till typiska familjeproblem. På det sättet vill vi bidra till ett lugnare och mer harmoniskt liv utan tråkiga måsten. Detta tillsammans med den unika relationen som skapas mellan Kvalitetshem och kunderna, gör att Kvalitetshems kunder är mycket, mycket nöjda.” Med vår hjälp får du en mer harmonisk vardag och vi knuffar stressen ur ditt liv.

Välkommen till en värld full av service!

Roger Albrecht

Om oss.

Kvalitetshem grundades 2008 har sedan dess växt kraftigt och är idag den ledande leverantören av servicetjänster på Gotland. År 2015 förvärvades Visby Städservice och genomgick en lyckad fusion. I det dagliga arbetet ingår att lyfta branschen och medarbetarnas villkor. Därför är Kvalitetshem aktiva inom flera branschorganisationer när det gäller avtalsförhandlingar, villkor och att utveckla branschen som helhet. T ex genom Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, Prins Daniels Fellowship och mycket mer. Genom vårt engagemang för att förbättra för medarbetarna har Kvalitetshem fått utmärkelser som ”Guldklövern” för extraordinära insatser, ”Det Goda Exemplet” för vårt sätt att arbete med säkerhetsfrågor m.m. Våra tillsvidareanställda har PRYL-Certifikat. Den högsta utbildningen inom städ. Kvalitetshem är verksamma i egna lokaler i Visby och sysselsätter ett 25-tal medarbetare, under sommaren i det närmaste det dubbla.


Tryggt för dig.

För att du ska vara trygg får du adekvat personal för de tjänster du vill ha hjälp med. All personal bär alltid uniform, har fotolegitimation, är kontrollerade i polisens belastningsregister och har tagit del av och skrivit under sekretessförbindelser. Utöver det här får all vår personal en gedigen introduktion – förmodligen branschens längsta. Dessutom har 100 procent av de tillsvidareanställda genomgått städutbildningen PRYL. Den mest avancerade städutbildningen som finns idag. Kvalitetshem har också betryggande försäkringar som omfattar skadestånd för person- eller sakskador som kan uppstå i samband med verksamheten eller genom fel hos de produkter Kvalitetshem använt. Vid eventuellaskador eller händelser följer vi FAL, försäkringsavtalslagen, samt att dessa alltid utreds av IF.


Tryggt för våra medarbetare.

Kvalitetshem följer lönevillkoren för Almega. Det borgar för att vår personal får avtalsenliga löner och bra förutsättningar att kunna utföra ett kvalitativt arbete.


Vi uppfyller miljö- och kvalitetskrav.

Sedan hösten 2011 arbetar vi efter miljöstandarden ISO14001 och kvalitetsstandarden ISO9001. Det borgar för att arbetet utförs på kvalitativt och miljövänligt sätt. Kvalitetshem är också det enda gotländska städ- och serviceföretaget som är certifierat enligt INSTA800 – en nordisk städstandard som bedömer och mäter om ett rum eller lokal är rent.


Vill du veta mer? Kontakta oss.

Har du frågor eller vill diskutera något är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kvalitetshem.se. Eller ring oss på telefon 0498-770 800 vardagar mellan kl. 07:00 – 16:00. Välkomna!