Fler hemkunskapstips »

Så här går det till

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd, därför finns det en uppsjö av olika varianter på hur det går till när du anlitar Kvalitetshem. Kontakta gärna oss så sätter vi oss och går igenom vilket sätt som passar dig bäst. Återigen, det är du som skall vara nöjd!

Förbesiktning

Det första som görs är att vi går igenom vad du vill ha hjälp med, på vilket sätt, hur ofta och under hur lång tid. Detta är helt kostnadsfritt och är inte förknippat med några som helst förbindelser.

För att underlätta för dig diskuterar vi även andra områden som exv. trädgårdfönsterputsning, snöskottning eller vad det nu kan vara. En uppskattad tjänst är att vi, t ex när det snöat, kontaktar dig och frågar om vi skall komma och skotta, tvätta fönstren till jul eller våren, räfsa löv på hösten etc.

Vi hjälper dig – du kopplar av!

Prenumeration

Tillsammans kommer vi fram till hur många timmar i veckan eller var 14:e dag som du vill ha hjälp. Dessa timmar förvaltar du sedan efter överenskommelse med Kvalitetshem i stort sett som du själv vill, det kan t ex vara städhjälp under en vecka för att i nästa vecka vara handel.

Valfriheten och friheten är din!

Utförandet

Hushållsvärdinnan/värden kommer till ert hushåll på avtalad veckodag och genomför de tjänster du önskar ha utfört, alltså det vi alla kommit överens om.

Materiel

Som vanligt är det viktigt att du som kund är nöjd, därför får du även välja om du vill att vi skall använda ditt städmateriel eller om vi skall använda, mot en liten avgift, den professionella utrustning vi då har med oss. I vilket fall används alltid kundens dammsugare, det verkar annars tokigt att släpa runt på en tung dammsugare hela dagarna…

Uppföljning

Genom Kvalitetshems unika kundnöjdhetssystem ser vi direkt om du är nöjd med utförandet eller inte. Är du mot förmodan inte nöjd, så är inte vi det heller – då försöker vi lösa problemet.

Betalning

Under ”Pris” kan du läsa om olika betalningsalternativ, vad det kostar osv. Klicka här så kommer du till sidan om betalning.

Njut du också

Du beställer avkoppling och service enklast via E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller telefon 0498-770 800.

Välkommen till en skönare vardag!

Kvalitetshem uppnår våra högt ställda krav på hur ett professionellt och seriöst serviceföretag skall drivas.

/Mattias Borg, VD James Concepts

Veckans betyg från våra kunder: 4,5

Läs mer »