Fler hemkunskapstips »

Pris

Priset är halverat! Med den förmånliga skattereduktionen betalar du bara halva beloppet, d v s Kvalitetshem fakturerar hälften till dig vilket då blir 222 kronor per timma, inklusive moms. Resterande 222 kronor fakturerar vi sedan Skatteverket. Skönt och bra för dig.

Materialkostnaden är 5 % av fakturerat belopp. Det innebär att om du köper städtjänster för exempelvis 1 000 kronor debiteras du 50 kronor som materialkostnad. Enkelt och rättvist för alla. 

Skattereduktion

Ja, vi vet. Det kan vara tråkigt och krångligt med skatter och liknande. Men vi lovar att ta hand om allt sådant åt dig! Det är dock bra på så sätt att regeringen nu låter dig köpa hushållsnära tjänster för halva priset. Det här är därför väldigt förmånligt för dig. Du kan läsa mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida: www.skatteverket.se.

Kvalitetshem AB hjälper dig fullt ut. Det är inte meningen att du som kund skall vara kunnig på skatteavdrag etc. Luta dig istället tillbaka, njut av frihet och hög kvalité på service! Precis som det skall vara…

Du når din frihet och avkoppling enklast via E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller via telefon 0498-770 800! Hör gärna av dig så förklarar vi regelverket på ett enkelt och begripligt sätt.

Välkommen till en skönare vardag!

 

Kvalitetshem är snabba och noggranna i sitt utförande. Att ta hand om våra välfyllda 3 300 kvm butiksyta med möbler ställer stora krav. Krav som Kvalitetshem lever upp till.

/ Agneta Jonasson, EM Möbler

Veckans betyg från våra kunder: 4,5

Läs mer »