Fler hemkunskapstips »

Övriga Tjänster

Tjänster kan se olika ut för olika personer och företag. Till privatpersoner erbjuder Kvalitetshem tjänster ”vi alla normalt utför i ett hushåll”. Det finns självklart regler för detta, men de är frikostiga och du kan t ex få hjälp med:

  • Omvårdnad. Du får avlastning och hjälp med dina föräldrar. Det kan t ex vara att ta promenader, vara behjälplig vid diverse ärenden och liknande tjänster.
  • Barnpassning. Du får hjälp med att lämna/hämta på dagis, skolan eller barnets fritidsaktiviteter.
  • Matlagning. Tänk även på alla de gånger du har gäster hemma. Gäster du verkligen sett fram emot att få träffa, umgås och prata med. När kvällen är slut har det blivit som vanligt. Du har sprungit till och från köket, serverat och tagit hand om disken. Genom Kvalitetshem kan du istället sitta i lugn och ro och vara en bra värd eller värdinna tillsammans med dina gäster, vi sköter det övriga åt dig.

Tjänsteutbudet är som sagt brett, Kvalitetshem utför allt som är vanligt förekommande hushållsarbete, alltså sådant vi alla utför i ett normalt hushåll. Den stora skillnaden är att vi utför det med glädje…

När du kopplar av, njuter och är lycklig då har Kvalitetshem nått sitt mål!

Du når din avkoppling via E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0498-770 800.

Till företag erbjuder Kvalitetshem, utöver lokalvård, även diverse tjänster som du kan läsa mer om här.

I vår stressiga vardag har Kvalitetshem på ett tryggt och kvalitativt sätt underlättat vår tillvaro. Vi är verkligen nöjda!

/ Anna och Roger Ogestadh

Veckans betyg från våra kunder: 4,5

Läs mer »