Fler hemkunskapstips »

Lokalvård

Lokalvård med flexibilitet, noggrannhet och kvalité finns det? Ja, Kvalitetshem arbetar med unika arbetsbeskrivningar som bygger på dokumenterade uppdragsbeskrivningar. Detta borgar för högsta kvalité och du får alltid det som efterfrågats.

Lokalvården innefattar exempelvis flertalet restauranger, kontor, butik, Gotlands största samlingslokal, trapphusen hos en av Gotlands största fastighetsförvaltare mm. Uppdragen är från cirka 30 kvm till över 6 000 kvm.

Våra kunder uppskattar den professionella förundersökning som alltid utförs inför kommande uppdrag. Därefter dokumenteras alltsammans i en mycket komplett material- och arbetsstandard. Denna ligger då som underlag för upphandlingar av städmaterial som i många fall sker i samråd med Kvalitetshem.

Något som också uppskattas är de noggranna besiktningarna som oannonserat sker i lokalerna. Där arbetsledaren kvalitetssäkrar utfört arbete efter en unik kvalitetssäkring innefattandes över 230 punkter!

Den professionella och affärsmässiga dokumentationen och arbetsbeskrivningarna gör att inget lämnas åt slumpen. Detta tillsammans med en mycket, mycket hög flexibilitet där vi alltid arbetar för ditt bästa gör att du får en smidig och professionell leverantör.

Du skall alltid vara nöjd - det är Kvalitetshems bestämda uppfattning!

Vill du också bli nöjd med vården av dina lokaler – kontakta Kvalitetshem på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0498-770 800.  

Efter en dag full av utskällningar är det verkligen skönt att komma hem till en ren och fin bostad. Kvalitetshem är toppen!

/ Anna Danneker Dahlström och Urban Dahlström

Veckans betyg från våra kunder: 4,5

Läs mer »