Fler hemkunskapstips »

Golvvård

Golvvård är en viktig del i skötseln av fastigheter och bostäder. Ett slitet golv, där den skyddande ytan är borta, blir snabbt förstört. En onödig utgift som kan resultera i höga kostnader.

Det finns mängder av linoliumgolv vars skyddande yta är borta sedan länge. Då är det fritt fram för fukt att tränga ned. Ned rakt genom mattan. Det innebär svamptillväxt/mögel under mattan. En enorm kostnad.

Utöver risken med mögelskador är det även betydligt svårare att hålla golven rena och fina. En sliten golvyta är "trög" att städa. Det gör det svårstädat samt att smutsen fastnar i mattan.

Därför använder man periodiskt golvvårdsunderhåll. Det innebär att du får hjälp att försegla dina golv. Med den absolut senaste tekniken får du hjälp med allt. Från att flytta undan möbler, åtgärda golven samt återställa allt när  arbetet är klart. Och det med hög kvalité. Enkelt för dig. Bra för dina golv.

Ta gärna någon minut och titta på följande filmer:

(Filmerna öppnas i nytt fönster)

1) Film 0,26 min. Rejält smutsigt golv blir rent.

2) Film 0,33 min. Skurning av golv.

3) Film 2,09 min. Promotion. Allt på en film. Fantastiskt resultat.

Kontakta Kvalitetshem redan idag.

Vägen till fräscha golv når du genom telefon 0498-770 800 eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Välkommen till bättre och renare golv! 

Förutom våra stora maskiner har vi även speciella maskiner där vi kommer långt in i hörnen. Perfekt för mindre ytor som exempelvis trånga utrymmen, trappor osv.

Kommer åt överallt.

Efter en dag full av utskällningar är det verkligen skönt att komma hem till en ren och fin bostad. Kvalitetshem är toppen!

/ Anna Danneker Dahlström och Urban Dahlström

Veckans betyg från våra kunder: 4,5

Läs mer »