Fler hemkunskapstips »

Att arbeta hos Kvalitetshem AB

Intresserad av att arbeta vid Kvalitetshem?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med mycket noggranna och snabba personer som älskar att hålla rent och fint i sin omgivning. Du skall tycka om att arbeta i miljöer som hemma i privata hushåll och/eller butiker, kontor, restauranger mm.

Om du vill arbeta hos Kvalitetshem måste du dessutom vara beredd på tuffa intervjuer och hårda arbetsprov. Hos oss accepterar vi nämligen inte slarv och hastverk. Kvalitetshems kunder skall alltid veta att de får högsta kvalité.

Är du mycket noggrann och snabb, älskar att ge service och är representativ? Samtidigt som du har bra erfarenhet av städning, fönsterputsning, trädgårdsskötsel eller övriga tjänster? Har du dessutom körkort och tillgång till bil samt att du är fri från tobak? Då är du välkommen att omgående komma in med en ansökan innehållande ett brev där du förklarar på vilket sätt du kan bidra till att våra kunder förblir nöjda kunder. Skicka även med ett CV och foto till E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökningar

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Bra. Skicka då via E-post, eller vanlig post, in följande handlingar: 

- Personligt brev där du beskriver hur du är som person och på vilket sätt du kan bidra till att Kvalitetshems kunder förblir nöjda kunder.

- CV där du berättar vad du arbetar/arbetat med. Vilka fritidsintressen du har och om du kanske har någon spännande talang som beskriver dina färdigheter.

- Fotografi. Eftersom det är många ansökningar som kommer in underlättar ett fotografi vid rekryteringen.

Ansökningar skickas som sagt till E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller med brev till Kvalitetshem AB, Furulundsgatan 14, 621 54 Visby. 

Varmt välkommen till ett serviceinriktat gäng - det bästa!

 

Efter en dag full av utskällningar är det verkligen skönt att komma hem till en ren och fin bostad. Kvalitetshem är toppen!

/ Anna Danneker Dahlström och Urban Dahlström

Veckans betyg från våra kunder: 4,5

Läs mer »